Pravila zaštite privatnosti

Tko smo mi

Naša web adresa je: https://nauci-primijeni-promijeni.com

Puni naziv: EU Projekt – Nauči, primijeni i promijeni: Udruga studenata Bukovice i Kotara

OIB: EU Projekt

Primarna djelatnost: Edukacija

Vlasnik: Udruga studenata Bukovice i Kotara

Adresa: 23420 Benkovac, Republika Hrvatska

Ovlaštena osoba: Matej Mikulić

Email: matej.mikulic@agrra.hr

Načela privatnosti

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o vama kada koristite našu web stranicu. 1. Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam email poruka. 2. U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid email komunikacije. 3. Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih vaših podataka. 4. Nikada nećemo prodati, iznajmiti, javno objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke. 5. Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

Propisi privatnosti

Udruga studenata Bukovice i Kotara u skladu s internim procesima i sustavima dizajnirana je u skladu sa sljedećim pravilima:

Direktiva EU o zaštiti podataka 1995 (DPD)
Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018 (GDPR)

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta.

Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na email: matej.mikulic@aggra.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web-lokaciji, možete uključiti spremanje svog imena, adrese e-pošte i web-lokacije u kolačiće. Ovo je za vašu korist, tako da ne morate ponovno unositi svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-lokaciju, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića za spremanje podataka za prijavu i izbor zaslona. Login kolačići traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uređujete ili objavljujete članak, u preglednik će se spremiti dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava ID posta koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

 

Sadržaj s drugih web lokacija

Članci na ovoj web-lokaciji mogu sadržavati ugrađeni sadržaj s drugih lokacija (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-lokacija ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web-lokaciju.

Ove web-lokacije mogu prikupljati podatke o Vama, upotrebljavati kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web-lokaciju.

 

Kontakt obrasci

Svaki kontakt obrazac na našoj web stranici od Vas će minimalno tražiti podatke poput imena i email adrese. Također, postoji mogućnost, na nekim kontakt formama na našem webu, da od Vas tražimo još neke dodatne podatke koji nisu obvezni za upisati. Vaše podatke prikupljamo isključivo kako bismo razumijeli Vaše potrebe i pružili Vam bolju uslugu. Isto tako koristimo ih za poboljšanje komunikacije prilikom pružanja naših usluga.

Prikupljamo sljedeće podatke o vama prilikom ispunjavanja kotakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama:

Ime i prezime
Ime tvrtke
Email
Sjedište tvrtke
Telefon
Ostale informacije koje se tiču vašeg upita

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

Analitika

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetioca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

S kime dijelimo Vaše podatke

Udruga studenata Bukovice i Kotara nikada neće davati pristup Vašim podacima drugim osobama ili ih dijeliti javno kao ni koristiti u promotivne svrhe. Vaši su podaci u potpunosti zaštićeni

Koliko dugo zadržavamo Vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, tada će on i njegovi popratni podaci biti zadržani na neodređeno vrijeme. To je zato da bismo mogli prepoznati i odobriti bilo koje naknadne komentare automatski umjesto da ih držimo u redu za uređivanje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje upisuju u svoj korisnički profil. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje čuvamo o Vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Također možete zatražiti da izbrišemo sve Vaše osobne podatke. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Vaše podatke možete izmijeniti, obrisati ili im pristupiti tako što će te isto zatražiti na našu email adresu matej.mikulic@aggra.hr

Kako osiguravamo Vaše podatke

Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

Kako nas možete kontaktirati

Molimo da nas kontaktirate na email info@nauci-primijeni-promijeni.com ili matej.mikulic@agrra.hr u slučaju bilo kakvih upita o našoj polititci zaštite osobnih podataka koje čuvamo o vama.

Skip to content